Download ortimet e vjeshtës ´ E-book or Kindle E-pub

Read & Download Qortimet e vjeshtës

Download Qortimet e vjeshtës ´ E-book, or Kindle E-pub ↠ [Download] ➽ Qortimet e vjeshtës ➺ Qemal Stafa – Connecfloor.co.uk emal Stafa lindi në Elbasan më 20 mars të vitit 1920 ; vdi më 5 maj 1942 Ishte figurë e shuar e lëvizjes dhe e Luftës ANÇ Nxënës në gjimnazin e shtetit të Shkodrës hyr[Download] Qortimet e vjeshtës Qemal Stafa Connecfloor.co.uk emal Stafa lindi në Elbasan më 20 mars të vitit 1920 ; vdi më 5 maj 1942 Ishte figurë e shuar e lëvizjes dhe e Luftës ANÇ Nxënës në gjimnazin e shtetit të Shkodrës hyri në një nga celul emal Stafa lindi në Elbasan më mars të vitit ; vdi më maj Ishte figurë e shuar e lëvizjes dhe e Luftës ANÇ Nxënës në gjimnazin Qortimet e Kindle e shtetit të Shkodrës hyri në një nga celulat e ytetit mori pjesë në lëvizjen revolucionare të rinisë u bë një nga drejtuesit e shoërisë.

Qemal Stafa Á 9 Download

ë Itali dhe pas kthimit në atdhe u hodh në ilegalitet Kreu me sukses shumë detyra të rëndësishme për organizimin e forcimin për luftën e armatosur kundër pushtuesve fashistë e tradhtarëve të vendit për demaskimin e shpartallimin e elementëve përçarës etj U rrethua nga fashistët në Tiranë dhe duke luftuar heroikisht u vra në maj emal Stafa ishte dhe letrar i talentuar Krijimtaria e tij u takon kryesisht viteve të rinisë Shkroi tregime skica e vjersha një pjesë e të cilave u botuan me pseudonimin Brutus në shtypin përparimtar të kohës Radhitet ndër letrarët e rinj realistë të viteve..

Download â E-book, or Kindle E-pub Á Qemal Stafa

Qortimet e vjeshtësJashtë shkollore Besa Shiptare Në Tiranë u lidh me Vasil Shanton u organizua në GK të Shkodrës dhe së bashku me Vasil Shanton zhvillon veprimtari revolucionare lidhet me punëtorët organizon aksione të rinisë shkollore Në janar u arrestua e u dënua me burgim nga gjyi i regjimit të Zogut Në gjy nga i akuzuar u kthye në akuzues i regjimit e rendit feudalo borgjez Në prag të pushtimit fashist të Shipërisë arratiset nga burgu dhe bashkë me Vasil Shanton organizon ëndresën antifashiste punon pa u lodhur për tërhejen e rinisë në luftë kundër pushtuesit të huaj Vijoi përkohësisht studimet n.

Download ortimet e vjeshtës ´ E-book or Kindle E-pub .