Summary Libri i bardhë 107

review ✓ eBook, PDF or Kindle ePUB Ø Enkelejd Lamaj

Nuk dëshiron ta shohësh me sy po sikur ajo ë shkruan të jetë e tmerrshme por jo a sa ajo ë nuk shkruan keni rezervuar një takim me princin e natës një leksion me nxënësen e djallit dhe do pushtoheni nga dëshira të errëta do udhëtoni në një planet të largët dhe pa dyshim kur t’ju zërë nata vendi ku do ndaloni për ta kaluar do jetë më Libri i Kindle i fundit ë do donit të kishit zgjedhur Por asgjë nuk.

Summary Libri i bardhë

Libri i bardhëRead Libri i bardhë Author Enkelejd Lamaj Connecfloor.co.uk Dikush zbulon një jetë tjetër ose diçka të ngjashme me të dikujt ëndrra refuzon t’i përfundojë dhe cila është dhurata më e mirë për dikë ë nuk dëshiron ta shohësh me sy po sikur aj Dikush zbulon një jetë tjetër ose diçka të ngjashme me të dikujt ëndrra refuzon t’i përfundojë dhe cila është dhurata më e mirë për dikë ë.

Enkelejd Lamaj Ø 7 Summary

Summary Libri i bardhë 107 º ❮Read❯ ➮ Libri i bardhë ➲ Author Enkelejd Lamaj – Connecfloor.co.uk Dikush zbulon një jetë tjetër ose diçka të ngjashme me të dikujt ëndrra refuzon t’i përfundojë dhe cila është dhurata më e mirë për dikë ë nuk dëshiron ta shohësh me sy po sikur aj Dikush zbulon një jetë tjetMbaron me ka Në oftë se jeta do të ishte një libër i bardhë më thuaj çfarë do dëshiroje të shkruaje në të Këto edhe më shumë në këto tregime të zeza ë rrëmbejnë turbullojnë dhe lënë pa gjumëPERMBAJTJA LIBRI I BARDHË TAXI MËNGJES “MADE IN INDIA” DORA E DJATHTË PAKTI ASFALT MË E BUKURA VAJZË E SHKOLLËS TY GRUAJA E FOTOGRAFIT TË NESËRMEN PROVIMI I FUNDIT HONI I NATËS UJKU Tregim i perfshire vetem ne formatin elektronik..

Summary Libri i bardhë 107 Ajo e errëta Roman” Botimet Dudaj “.

10 Comments on "Summary Libri i bardhë 107"

 • Denada Hoxha

  Summary Libri i bardhë 107 Libri i bardhëTregime teper interesante te shkruara dhe treguara shume bukurE fitova kete liber duke marre pjese ne Goodreads Giveaway dhe zbulova e eshte vertet shume bukur te marresh nje liber te dedikuar personalisht nga autori E kisha lexuar ne Kindle por ne leter eshte krejt dicka ndryshe Tregimet jane teper te vecanta autori di te luaje shume mire me fjalet a sa te rremben e te fut ne rrjedhe te leximit e me fjaline e pare e pastaj s'te leshon me Ndoshta ka te tjere e shkruaje kete zhaner por per mua ishte hera e pare e e lexoja


 • Besa Lika

  Summary Libri i bardhë 107 Libri i bardhëU kenaa vertet shume duke lexuar keto tregime Te fresketa interesante dhe teper frymezuese Tregime e te mbajne pezull dhe e autori i ka ndertuar ne nje menyre te tille e te duhet sikur je duke i pare me teper sesa je duke i lexuar Sigurisht e si ne cdo permbledhje me tregime ka nga


 • Aurora

  Summary Libri i bardhë 107 Libri i bardhëPa u ndalur specifikisht ne secilen prej historive ne vija te pergjithshme leximi ishte mjaft i kenashem Bashke me anen fantastike shpesh kishte dhe elemente perditshmerie me baze realiteti te cilat kombinoheshin me te mjaft mire Gjuha eshte e thjeshte e pasur aktuale Pershkrimi i rrjedhshem dhe suspanca celesi i ketij zhanri perhere e pranishme Do te me kishte pelyer vetem e tregimet te ishin paksa me universale Gjithashtu shpreh deshiren duke patur parasysh te mesipermet e ne te ardhmen te kishim edhe ndonje novele ose roman nga i njejti shkrimtar Do te ishte terhees nje subjekt i vetem i tille i shtjelluar gjeresisht ne te tera linjat e mundshmeKeshtu e lexues te mire sic na uan vete sititani e eshte edhe vere dhe mendja me e lire e koha me e bollshme ky liber nen cadrat e plazhit nuk do te ishte ke Eshte interesa


 • Adela

  Summary Libri i bardhë 107 Libri i bardhëHera e pare e lexoj tregime te ketij zhanri ne ship te shkruar nga nje autor shiptar dhe kam mbetur shume e befasuar Tregimet jane ka origjinale te treguara me nje gjuhe te thjeshte por teper depertuese e te rrembejne e nga fillimi e te mbajne pezull gjer ne fund Dhe autori di te luaje vertet me friken


 • Mateo

  Summary Libri i bardhë 107 Libri i bardhëTregime vertet jashte te zakonshmes dhe te tilla e te mbesin ne mendje per gjate Edhe menyra dhe stili i te treguarit jane te vecanta krejt


 • Era

  Summary Libri i bardhë 107 Libri i bardhëi didn't read it yet but from the describe it looks pretty cool and i think it's gonna be interesting and mysterious


 • Drilon Mata

  Summary Libri i bardhë 107 Libri i bardhëCdonjeri prej tregimeve eshte nje bote me vete Kjo eshte cka me peleu mosperseritja e vetes dhe origjinaliteti Gjeja tjeter e te ben menjehere per vete eshte fantazia dhe menyra se si e transmeton ajo Ne fakt duke i lexuar tregimet te duket sikur je duke i pare filma a lehtesisht te injektohet kjo fantazi Dhe menyra e te treguarit mund te jete vertet me fjale te thjeshte por krejt ndryshe nga stili e eshte i sofistikuar dhe i vecantePerfundimisht kujt i pelen letersia e frikes duhet t'i jape nje mundesi ketyre tregimeve jane vertet nje risi ne letersine shipe


 • Ines Alla

  Summary Libri i bardhë 107 Libri i bardhëTre gjera jane te sigurta pasi ke mbaruar se lexuari tregimet e ketij libri e pare eshte e do te te trazojne vertet e dyta eshte e do te te mbeten ne mendje per nje kohe te papercaktuar dhe e treta eshte e deshiron t'i lexosh perseri nga e para vetem se heren e dyte do deshirosh te mos i lexosh naten


 • Elona Hoxhalli

  Summary Libri i bardhë 107 Libri i bardhëNje permbledhje shume e mire me tregime Disa me pelyen tej mase shume Gruaja e fotografit mbi te gjithe disa te tjere disi me pak Megjithate e te gjitha me mbajten te mberthyer gjer ne fund dhe kjo ishte dicka shume e bukur


 • Anisa

  Summary Libri i bardhë 107 Libri i bardhëTregime e te rrembejne e nga fjalia e pare te shkruara bukur dhe me nje teknike e te mberthen dhe te ngjit pas cdo paragrafi Tek tuk ka ndonj gabim drejtshkrimor por per kete i he cdo faj shkrimtarit dhe ia ve botuesit