Kahwin dengan Saya Download ´ 2

Characters Ô PDF, DOC, TXT, eBook or Kindle ePUB free º Aleya Aneesa

Umi dia tak mahu Yang suka menghimpit dia tak ingin Skema dia tak sudi Kalau bersolek macam pelakon Opera Cina dia alergi Pakai baju ketat dan singkat sah sah dia tolak Ha mencari isteri dan ibu buat Irham Firdaus Bukannya sarung nangka jauh sekali model pakaian berjenama Apatah lagi si seksi yang membuatkan lelaki Kahwin dengan PDF/EPUB or hidung belang melopong mul.

Review Kahwin dengan Saya

Kahwin dengan Saya[Reading] Kahwin dengan Saya Aleya Aneesa Connecfloor.co.uk Ringkas dan mudah Itu jati diri Umair Ha Tapi bila masuk bab pilih calon isteri dia cerewet Calon umi dia tak mahu Yang suka menghimpit dia tak ingin Skema dia tak sudi Kalau bersolek macam pelakon Op Ringkas dan mudah Itu jati diri Umair Ha Tapi bila masuk bab pilih calon isteri dia cerewet Calon.

Aleya Aneesa º 2 Characters

Kahwin dengan Saya Download ´ 2 × [Reading] ➶ Kahwin dengan Saya ➬ Aleya Aneesa – Connecfloor.co.uk Ringkas dan mudah Itu jati diri Umair Ha Tapi bila masuk bab pilih calon isteri dia cerewet Calon umi dia tak mahu Yang suka menghimpit dia tak ingin Skema dia tak sudi Kalau bersolek macam pelakon Op Ringkas dan mudah Itu jati diUt Namun pertama kali bertemu ara Nisa ada lagu cinta merdu di hatinya Dimandikan air tembikai pun dia tetap senyum Lebih parah yang disentuh ara itu Irham yang terasa seperti terkena litar pintas dia Sedangkan bagi ara cinta itu hilang magis bila dirinya ditolak kerana harta Lantas lamaran Ha yang datang tak kena masa ditolak selamba Ha itu tipikal lelaki menjengkelkan dalam tenang.

Kahwin dengan Saya Download ´ 2 Marwati Wahab atau Aleya Aneesa merupakan anak kelahiran Johor Dilahirkan pada Mei Anak keempat daripada enam orang adik beradik ini mendapat pendidikan awal di Sekolah Kebangsaan Sungai Melayu Kemudian dia meneruskan pendidikan di Sekolah Menengah Sultanah Engku Tun Aminah SETA dan Maktab Sultan Abu Bakar Johor Bahru Selepas menamatkan Pengajian di Universiti Putra Malaysia dalam j.

10 Comments on "Kahwin dengan Saya Download ´ 2"

  • kuzzeen

    Kahwin dengan Saya Download ´ 2 Kahwin dengan Saya Naskah untuk dilepaskan; RM1600 PM je Sebelum aku review yang indah indah aku nak buang pandang kepada yang menyakitkan mata dulu supaya yang tertinggal hanya yang manis2 sahajai Tajuknya Langsung tidak menggambarkan inti pati cerita Ulang cetak Langsung Tiadaii Blurb novel Ada la sikit bayang bayang Nampak macam cerita picisan romantik ko


  • Azizah

    Kahwin dengan Saya Download ´ 2 Kahwin dengan Saya38 starGraf mood mengetuk keyboard agak menaik sedikitRasanya ada dua lagi bukan cik penulis yang diterbitkan sebelum naskhah ke 12 ni yang belum dikhatam Masih terperuk di dalam lemari putih Kulit buku dengan tajuk yang amatlah kecil font untuk jodolnya tapi terlebih gedabak untuk nama penulisnya bagaikan salah satu cara pemasaran untuk memaklumkan penulis ini sudah hampir otai dalam bidang penulisan Namun kadang kala KakChik rasa jodolnya macam tiada kaitan pula dengan jalan cerita melainkan cuma sepotong ayat itu yang dilafazkan oleh encik hero yang ganteng ituara si anak yatim yang rupanya tersalah ukur baju di badan sendiri Setelah 2 tahun menyulam cinta bersama Syahil akhirnya


  • Hajar

    Kahwin dengan Saya Download ´ 2 Kahwin dengan Saya26 06 2014Yang saya suka tentang kisah ini 1 Kisah kekeluargaan yang dipaparkan Macam dah jadi trademark untuk penulis memasukkan unsur ini dalam setiap karyanya 2 ara Nisa ara yang sangat lembut hatinya Tak pernah berdendam walau sejahat dan seteruk mana layanan yang diterima


  • nilam

    Kahwin dengan Saya Download ´ 2 Kahwin dengan Sayanovel Aleeya Aneesa mmg x lari dari kisah kekeluargaanseronok bila membacanyabg sy ara ni sama mcm Nadra Cintaku Bukan Murah yg merupakan anak yatim piatu yg membezakannya ara tiada siapa2 kecuali kwnnya Dhia Nadra ada abg yang akan pergi buat selamanya bagi ara Ha dan Irham adalah keluarganya selepas bertahun2 hidup sbtg kara menitis jugak air mata masa ara difitnah rasa cm sebijik pula cm nasib Nadra dlm CBMNasib baik maksu Ha adayg melindungi arasalute betulx sangka dlm wajah yg serius dan sinisdia mempunyai hati yg baikwalaupun pada mulanya dia x memihak pada ara


  • Rouge

    Kahwin dengan Saya Download ´ 2 Kahwin dengan Saya2nd books yg saya baca under the same author Tajuk yg menarik Smooth storylline dari mula till THE ENF Up down cerita ni mmg buatkan reader like me tak sabar nak habiskanSuperlove breastfeeding infos ramai yg tak tahu especially for those yg adopt child Gandingan Ha and ara yg sama2 explore new thing ni mmg amat2 menarik and kekentalan yg tahap maximum mmg amat perlu for both Even in realuty world unruk menjayakan 100% breastfeeding ni mmg support yg jitu amat perlu from ur spouse Husband jangan lepas tangan in this area Your element of surprise mmg buatkan saya tertipu almost half of the storyLove ur friends and family bonding yang mmg ditebarkan dr awal hingga akhirthis the 3rd book yg saya baca yg menggunakan anak kecik as supporting character tp somehow i


  • Que Razali

    Kahwin dengan Saya Download ´ 2 Kahwin dengan SayaAlhamdulillah Tamat sudah pembacaan saya pada karya Aleya Aneesa kali ini Karya ke 12 melihatkan kematangan AA dalam menulis karya Kagum dengan AA yg membawakan kelainan pada kisah kali ini Kisah HAARA yang benar benar mencuit hati Ditambahkan lagi jalan ceritanya yang lancar memang membuatkan naskah setebal 672 halaman ini tidak mengambil masa yang lama untuk dihadam Yang boleh disimpulkan daripada novel KDS ini ialah tema persahabatan kekeluargaan dan kasih sayang yang ditonjolkan benar benar meresap ke jiwa Ditambah lagi dengan info tentang susu ibu amat amat menjadikan karya ini bukan saja kisah cinta biasa tapi juga naskah yang penuh berinformatif Dan seperti biasa babak 'air mata' AA tidak pernah tak menjadi Selamilah kisah HAARA pasti ada sesuatu yang terkesan di hati Apa2 pun tetap menantikan karya seterusnya daripada Aleya Aneesa dan berdoa moga AA me


  • Nisa

    Kahwin dengan Saya Download ´ 2 Kahwin dengan SayaKDSni Nisa memang dah ikuti dalam Ilham grupMengisahkan Tentang ara Nisa yang berkawan baik dengan Dhiya dan bercinta dengan abang Dhiya SyahilTapi kerana yatim piatu ara dibenci ibubapa Syahil yang gila hartaJadi Ibu bapa Syahil merancang memisahkan ara dan SyahilKerana takut kehilangan harta Syahil meninggalkan ara dan mengahwini gadis pilihan ibubapanyaUmair Ha abang kepada Akid tunang Dhiya dipaksa ibunya untuk berkahwinsekaligus mencari ibu tiri kepada anak HaIrham Jika tidak dia perlu mengahwini piliha


  • Zurianita Manab

    Kahwin dengan Saya Download ´ 2 Kahwin dengan SayaDah lama tak teruja nk baca buku Aleeya Aneesa pasal cerita yg lepas2 mcm agak slow dulu2 mmg saya gemar sgt dgn penulis ni tapi lepas baca cintaku bukan murah rasanya penulis ni dah kembalikan keterujaan saya untuk membaca karya beliaudan buku ini mmg best puas saya menang


  • Rynna

    Kahwin dengan Saya Download ´ 2 Kahwin dengan Sayatamat sudah membaca novel ni pendapat sy novel ni memang bestkisah Ha dan ara novel ni banyak mengangkat tema kekeluargaan dan persahabatan


  • athirah amri

    Kahwin dengan Saya Download ´ 2 Kahwin dengan SayaUntuk pembaca novel yang tegarNahhh ni review dari aku novel terbaru dari penulis feveretkak aleya aneesa dah ada dekat bookstore hoitepuk tanganHeaven gila bila dapat baca novel fizikal nih Sebelum ni baca dekat entry blog je lepas tu ada dek