free read Istilah Cinta Untuk Dia 100

characters Istilah Cinta Untuk Dia

free read Istilah Cinta Untuk Dia 100 ☆ ☉ [PDF / Epub] ☆ Istilah Cinta Untuk Dia By Anarif ❤ – Connecfloor.co.uk “Nek anak orang putih mana pulak datang rumah nenek ni”“Hush” Nek Zizah menepuk paha Paan menegur bicaranya“Isabelle mari duduk sini” ditepuk tepuk lantai di sebelahnyaIsabelle menurut Mat “Nek anak or[PDF / Epub] Istilah Cinta Untuk Dia By Anarif Connecfloor.co.uk “Nek anak orang putih mana pulak datang rumah nenek ni”“Hush” Nek Zizah menepuk paha Paan menegur bicaranya“Isabelle mari duduk sini” ditepuk tepuk lantai di sebelahnyaIsabelle menurut Mat “Nek anak orang putih mana pulak datang rumah nenek ni”“Hush” Nek Zizah menepuk paha Paan menegur bicaranya“Isabelle mari duduk sini” ditepuk tepuk lantai di sebelahnyaIsabelle menurut Mata bulatnya jatuh pada naskhah suci al uran milik Paan“What is that” jarinya tegak menghala ke arah al uran itu“Nek dia cakap orang putihlah” komen Paan Istilah Cinta ePUB terujaISABELLE anak kecil keturunan pan asia telah diserahkan kepada.

Anarif È 0 summary

Ki ini Kejap prihatin kejap mengutukESFAHAN aka Paan seorang arkitek dan model bebas terutama pakaian dalam lelaki Kerana memberontak dek kisah silam dia menjadi panas baran Namun kerana cinta dia jadi penyayang dan kerana Isabelle dia sanggup lakukan apa saja Sikap Paan membuatkan Isabelle membenci namun dalam diam terbit rasa suka“I didn’t know you have a lot of me inside your handphone” – Issabelle“I have a lot of you inside my heart Nak mintak belah dada nanti tak sempat kahwin pula So ini saja bukti yang ada You’re forever stuck with me And I’m forever here for you” PaanKENALKAH Paan siapa Fatimah sebenarnya Dan apakah nasib hubungan antara ‘Fatimah’ dan Paan apabila Haliza yang punya misi rahsianya mengetahui mereka mula mencipta mesra sekali lag.

read ´ PDF, DOC, TXT or eBook È Anarif

Istilah Cinta Untuk DiaNek Zizah dan Tuk Khalid untuk dididik menjadi gadis Timur yang berilmu agama Kedatangannya mengundang amarah Haliza ibu Paan sekali gus memisahkan hubungan antara ibu dan anak juga persahabatan Paan dengan Isabelle Masa berlalu dan kali ini kehadiran Isabelle sebagai Fatimah di rumah besar Paan atas tugas orang gaji adalah arahan Haliza“Kau nak tahu kenapa aku nak kau ikut esok”Isabelle ketap bibir“Kalau majikan nak saya pergi ke mana pun asalkan tak berdosa dan tak memudaratkan apa hak saya untuk bertanya kenapa Kalau boleh ke matahari tanpa terbakar pun saya kena pergi jugak” separuh menyindir Isabelle membalasPaan tersengih tiba tiba“Tak ada pun aku suruh kau pergi sampai matahari tu Layak ke kau nak jadi angkasawan”Isabelle membesarkan matanya Aneh lela.

free read Istilah Cinta Untuk Dia 100 .

10 Comments on "free read Istilah Cinta Untuk Dia 100"

  • Mai

    free read Istilah Cinta Untuk Dia 100 Istilah Cinta Untuk DiaNovel untuk di let go Berminat PM RM1628 BintangI didn't enjoyed it as much as her previous book too plot driven Agak melelahkan sebenarnya yang membuatkan saya meneruskan pembacaan ialah rasa ingin tahu yg kuat Saya tak sabar nak tahu apa bakal terjadi seterusnya tapi pada masa yg sama tak mampu untuk duduk disitu dan menghabiskan bacaan dengan cepat dan akhirnya pheww legaWalaupun begitu sebenarnya usaha penulis haruslah dipuji dan diberikan credit Penulis berusaha menyampaikan sesuatu kepada pembaca apa yg saya dapat faham ialah1 Restu ibu bapa tu penting Zainal yg telah dijodohkan dengan Haliza tiba2 berkahwin dengan perempuan pilihan hati sen


  • Nonieღserenity2bliss

    free read Istilah Cinta Untuk Dia 100 Istilah Cinta Untuk Dia Announcement before review N nak jual buku ni for RM20 Pada sesiapa yang berminat boleh lar PM Sebuah kisah yang menarik Kisah ini mengingatkan N betapa buruknya sikap dan perasaan dendam Kerana dendam lama seorang wanita ramai sungguh individu yang terseksa Cerita ini agak kompleks dan berselirat tapi tidak suk


  • Ella

    free read Istilah Cinta Untuk Dia 100 Istilah Cinta Untuk DiaBaca ni last week tapi sampai ke sudah tak tahu apa nak tulis Asyik repeat same words from most of my reviewDi yatim piatukan sebelum masanya Dia memilih untuk dijadikan mangsa buli dan sebagainya dari membela dirinya Sesekali haruslah berlaku adil buat diri sendiri Bukan suruh kurang ajar tapi berpada2lah Berapa ramai yg punya tahap kesabaran begini Hanya kerana dia mudah memaafkan orang2 yg menganiayainya dan pernah meninggalkannya tidak beerti dia harus memaksa orang lain buat perkara yg sama Jika kehendaknya tidak diturutkan dia buat perangai tak semenggah BoycottWhy the double standard Bila ada yg melindungi dan menyayangi dia bersikap kurang ajarpada orang yg mengani


  • Theplain

    free read Istilah Cinta Untuk Dia 100 Istilah Cinta Untuk Diathis is one underrated novel that surprisingly good the catchphrase ' nek dia cakap omputih' on the synopsis behind really got me stuck with it for five hours mula2 kau baca macam tgh tgk drama 90 an dgn pelakon omputih yg memang terhad zaman tu tak sofea janesusan lancaster aku baru google


  • Jumay

    free read Istilah Cinta Untuk Dia 100 Istilah Cinta Untuk Diabest dan sy suka cerita niwalau pun tebal tp berjaya diabiskn tanpa skip any words n pagesBagi yang minat kisah sweet dan santai manis bergula ICUD not recommended utk andadont take a riskTETAPI bg yg gemar kan kisah yg menyentuh hati dan emosi bacalah kisah paan dan isabelle niSebuah kisah percintaan tp bknnya percintaan ant lelaki dan perempuan sa


  • Rahimah Mansor

    free read Istilah Cinta Untuk Dia 100 Istilah Cinta Untuk DiaBuku yg saya beli terus dgn penulisnyaramah anarif nipensyarah rupanya Lain org lain citarasasaya lbt baca buku ni sbab tebal Sekali baca susah letak Walau


  • cik_ngoh

    free read Istilah Cinta Untuk Dia 100 Istilah Cinta Untuk DiaMacam sinetron Indonesia Terlalu banyak klimaks dan peleraian Apapun tahniah penulis Bukan mudah nak tulis cerita yang tebal begini


  • Asiah Kamsir

    free read Istilah Cinta Untuk Dia 100 Istilah Cinta Untuk Dia3 bintang Dah lama tak baca cerita yang berat Ini bukan sebuah cerita yang sempoi santai atau sweet love story aje tapi sebuah novel yang penuh dengan pengajaran keinsafan dendam kasih sayang dan pengorbanan Tak dinafikan banyak watak dalam cerita ni tapi ok aje taklah confused sangat Ada masanya lambat saya nak teruskan pembacaan sebab banyak parts repetitive so abit bored tapi pelan2 juga kayuh untuk sampai ke penghujung ceritaBerkisar kisah Esfahan Paan yang berkawan baik dengan Aman dan Chan di kampong Masing masing menaruh hati pada Isabelle anak kecil bermata biru yang dipelihara nenek dan datuk Paan Nek Zidah dan Tuk Khalid Ibu Paan Haliza keluar dari kampung dan berhijrah ke kota hanya kerana Isabelle dipelihara oleh ibu bapa Haliza Paan dibesarkan bersama dendam Haliza pada Zainal bapa Isabelle yang tinggalkan Haliza di hari perkahwinan mereka duluKita dibentangk


  • Meera

    free read Istilah Cinta Untuk Dia 100 Istilah Cinta Untuk Diasebak bila baca cerita ni suka bila Paan tak putus asa bila Belle tolak dia jauh tak suka bab dendam sampai nak bunuh


  • Wee

    free read Istilah Cinta Untuk Dia 100 Istilah Cinta Untuk Dia2017 1untuk gemor sweet semedang ini bukan bukunya ko carik buku lain untuk aku yg dah sama muak dengan benda yang sama aku s